2017 Moda Olan Saç Renkleri

ecaille saç modeli

Saç renkleri de kıyafetler gibi her sene farklı bir renk ve farklı bir uygulama stilli ile karşımıza çıkıyor.

Ombre Yine Moda

2016 sezonunda moda olarak dikkat çeken ombre saç uygulaması yeni sezonda da popülerliğini elden bırakmıyor. Fakat ombre saç uygulamasında dikkat edilmesi gereken bir detay bulunuyor. Yeni sezon ile birlikte doğal saç uygulamaları popüler ve bu sebep ile ombre saç uygulamanızı yaptırırken de doğal tonlara geçiş yapmanız önerilir.

Ecaille Saç Uygulama Tekniği

Yeni sezon ile birlikte kahve ve sarı tonları 2017 yılına damgasını vuracak olan renklerdir. Bunun yanı sıra birbirine yakın olan en az üç farklı tonun karışımı ile yapılan Ecaille saç uygulama tekniği de yeni sezonda en çok uygulanacak olan stillerden birisidir.

Sarı Tutkunları

Sarı renkten vazgeçemeyenler ara ara ton attırarak yeni sezon modasına uyabilir ya da dumanlı sarı tonuna geçiş yapabilirler. Bu sayede yeni sezonda demode bir saç stiline değil moda bir saç rengine dönüştürebilirsiniz.

Zamansız Renk, Koyu Kahve

Koyu kahve tonları her daim moda olmayı sürdüren ve zamansız olarak kuaför literatürüne gire bir renktir. Her daim kullanıma uygun olan koyu kahve renklerin arasında iki ton açık olan gölge işlemi de bu sezon yaptırarak farklı bir renk uyumu yakalayabilirsiniz.

2017 Trend Rengi

2017 yılının en trend rengi olarak bu sezon görmeye alışacağımıza renk kesinlikle bakır kırmızısıdır. İçinde birçok rengin alt notasını barındıran bu renk oldukça da dikkat çekicidir.

Uzatmak ve Gürleştirmek için Kaynak Saç başlıklı bir önceki yazımızı inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

telefon whatsapp whatsapp telefon

© 2019 Atrium Paris Kuaför

This site is registered on wpml.org as a development site.